Telefon: 31 73 02 80 | E-mail: ​cl@christina-lynge.dk

fb insta-hvid

Hvad er SAT-programmet?​

SAT står for Spise- og adfærdstræning, der er et 7-trins program målrettet til at minimere overspisninger

Første fase starter med at skabe overblik over dit liv og dine udfordringer, så du så at sige tegner et landskab over din fortid, nutid og fremtid. Overblikket bliver koblet til din spisning og vægt. I næste fase bliver du bevidst om hvordan dit mindset kan spænde ben for dit vægttab og du bliver præsenteret for mere hensigtsmæssige perspektiver.

 I tredje fase får du værktøjerne til at arbejde systematisk med din spiseadfærd. Ved hjælp af bl.a. maddagbogen, sult/mæthedsøvelser, trigger analyse og mange andre værktøjer anvender du de nye strategier og redskaber til at ændre dine mønstre og vaner i fase 4.

Foruden faserne justering og opfølgning indeholder SAT-programmet desuden en vægttabsfase. I vægttabsfasen får du konkrete råd og vejleding til hvordan du taber dig i vægt uden at trykke på de knapper der får spiseforstyrrelsen reaktiveret.

​Fase 1: Overblik, Fase 2: Mindset, Fase 3: Værktøjskassen, Fase 4: Forandre adfærd, Fase 5: Justering af dine vaner, Fase 6: Du er klar til vægttab, Fase 7: Opfølgning.

Kan jeg tabe mig med SAT-programmet?

Det er én af målsætningerne med programmet. At du ved at minimere dine overspisninger, genvinder kontrollen over din spisning og dermed får mulighed for at tabe dig. Det er netop årsagen til at SAT-programmet er faseopdelt, da du for at få succes med dit vægttab bør tune dit mindset i den rigtige retning og gribe vægttabet fornuftigt an. Klassiske slankekure fastholder dig omvendt i en alt-eller-intet tankegang som ofte resulterer i restriktive kure efterfulgt af overspisninger.

​Psykolog Christina Villendrup Lynge

CVR: 27012515

​Telefon: 31 73 02 80

Følg mig på Instagram:

@overspisnings_psykologen

​Tilmeld dig den lukkede FB gruppe for dig der har eller har haft BED:

BED - Tvangsoverspisning