Om mig

Jeg har selv haft udfordringer med min mad, da jeg var ung, men dengang hed det ikke BED (Binge Eating Disorder). Der var heller ikke nogen dengang, der kunne hjælpe mig ud af den. Man vidste ikke for godt 30 år siden, at man spisning var så styret af psyken.

​Derfor kom jeg til at føle mig som en fiasko og ikke god nok, da jeg ikke helt kunne få bugt med overvægten.

​Det blev en hård kamp i mange år med talrige slankekure, men jeg nægtede helt at opgive tanken om, at min overvægt kunne skyldes psykiske årsager.

​Jeg uddannede mig til psykolog og psykoterapeut samt begyndte at studere alt omkring spiseadfærd. Her opdagede jeg, at der var en diagnose på vej (BED), som netop forklarede noget af det, som jeg selv oplevede. Så sideløbende med mit studie arbejdede jeg med mine egne mønstre og psykiske udfordringer.

​I dag har jeg ikke længere en kamp med maden. Jeg vejer stadigvæk lidt for meget og vil gerne tabe lidt mere, men jeg vigtigst af alt, så accepterer jeg mig selv.

​I det sidste årti har jeg haft mange klienter i min praksis, som har haft problemer med deres mad og vægt, som jeg har hjulpet til et normalt forhold til deres spisning.

​Min mission er, at udbrede min erfaring og viden til alle de mennesker, der kæmper med overspisning i en større eller mindre grad.

​I juli 2019 udkom min første bog om overspisning og BED: “Overvind din Overspisning”, som indeholder viden og en masse øvelser, som kan give dig en større forståelse af dig selv og den spiseforstyrrelse, som ca. 50.000 danskere lider af.

​I september 2019 blev jeg færdig med onlinekurset om overspisning, der går meget mere i dybden med alle facetter af spisning.

​Jeg håber at du på min hjemmeside kan finde nyttig viden samt værktøjer til at finde balance i dit liv.

​Velkommen til og rigtig god fornøjelse.